Skip to content

o meni

Moje iskustvo na području informatičke tehnologije (IT) proizašlo je iz velikog interesa i ljubavi prema IT tehnologiji, iz konstantnog praćenja razvoja novih tehnologija, te dugogodišnjeg uspješnog rada u IT sektoru, u kojem i trenutačno radim kao programer/system support. Uz uspješno i brzo popravljanje i održavanje poslovnih računala, mogu pomoći i u postizanju maksimalnih mogućnosti računala za zabavu/multimediju. Poznato je da su računala za zabavu/multimediju mahom najskuplja zbog potrebne jače grafičke kartice, procesora i kvalitetnijeg napajanja. Stoga nudim pomoć u sklapanju optimalnih komponenti s obzirom na raspoloživi iznos klijenta pri nabavi ove vrste računala.

U komunikaciji  i pristupu poslu sam konkretan, korektan i odgovoran, a problemima pristupam tvrdoglavo uporno ne odustajući u potrazi idealnog rješenja problema. Svjestan sam da je najlakše „okinuti“ „format c:“, ali kod mene je to posljednja opcija u najsloženijim slučajevima ili kada je vrijeme od presudnog značaja.

DavorJagec
Radionica, happy place
Mlade snage
Another brick in the wall... 🙂

iskustvo

Dvadesetogodišnje iskustvo u sklapanju i servisiranju računala, radu na tehničkoj podršci i administraciji (windows okruženje) i programiranju omogućuje mi pružanje konstruktivnih savjeta, brzo uklanjanje problema i pomoć pri postizanju optimalnih mogućnosti u radu vašeg računala.

Azelija Bjelovar d.o.o. 2001.-2005.

IBM I series (AS400) programer

IPS d.o.o. 2007.-2010.

Autocad drawing, elektroprojekti

SMIT d.o.o. 2011.-Still here 🙂

System support, programer

trebate savjet, pomoć?

Bacimo se na posao